Home > Werkwijze

Werkwijze

Algemeen

LIV Residential (“LIV”) is een digitaal platform en merknaam die huurwoningen in Nederland aanbiedt en verhuurt. LIV is onderdeel van Orange Capital Partners (“OCP”). OCP is een investeerder die belegt in huurwoningen door heel Nederland met een sterke focus op de Randstad. Alle beschikbare huurwoningen van OCP worden aangeboden via LIV.

 

Bezichtigingsaanvragen

Op het online platform van LIV kan een bezichtiging aangevraagd worden. LIV zal deze aanvraag zo spoedig mogelijk zelf in behandeling nemen en de bezichtiging uitvoeren. Het kan zijn dat de bezichtigingsaanvraag direct doorgestuurd wordt naar een van onze aangesloten partijen die in dit geval ook de bezichtiging zal uitvoeren namens LIV. De bezichtigingsaanvraag betreft een aanvraag, dit betekent dat deze aanvraag afgewezen kan worden. Reden hiervoor is het creëren van een groep kandidaten die voldoet aan de vereisten van een huurwoning.

 

Nadat er bezichtigd is in de huurwoning zullen alle kandidaten een email ontvangen waarin toegang wordt geboden tot de online verhuurdossier omgeving. In deze omgeving wordt huurder gevraagd om de vereiste verhuurdocumenten te uploaden. Nadat alle documenten ontvangen zijn door LIV zal er een check plaatsvinden op de aangeleverde documenten en wordt er een match gemaakt met de ideale kandidaat. Hierna zal er een digitale huurovereenkomst overlegd worden aan de ideale kandidaat, waarna de huurovereenkomst getekend zal worden. Hierna ben je officieel huurder van LIV!

 

Kosteloos huren

In tegenstelling tot andere partijen kan het gehele LIV platform onbeperkt en kosteloos gebruikt worden door (potentieel) huurders. Hierdoor is het platform toegankelijk voor iedereen. Ook bij een succesvol afgeronde verhuur rekent LIV geen courtage door aan onze huurders. Op het moment dat de bezichtiging door LIV wordt uitbesteed zijn er ook geen kosten die in rekening gebracht worden aan potentieel huurder(s). Er kan dus gesteld worden dat huren via LIV 100% gratis is.

 

 

Er zijn op dit moment 33 huurwoningen beschikbaar.

Bekijk alle huurwoningen