Zoetermeer > Nederlandlaan
< Terug naar zoekresultaten


Nederlandlaan 88 Zoetermeer

2711 JB

€ 1311 p.m. (excl.)

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Beschikbaar bij MVGM 


Locatie

Grenzend aan winkelhart het 'Stadshart' van Zoetermeer, is het prachtig wonen in één van de drie unieke woontorens, met 3- en 4-kamerappartementen. 

Met de A12 als uitvalsweg, staat u binnen 20 minuten in Scheveningen of in centrum Den Haag. Daarnaast rijdt u binnen een half uur naar de luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Schiphol.

Voorzieningen in de buurt

De toren wordt omringd door een ruim winkelaanbod en verschillende horeceagelegenheden. Het openbaar vervoer ligt op een steenworp afstand van de appartementen. Voor ontspanning ligt Grote Dobbe op loopafstand.


Ook de benodigde voorzieningen voor uw dagelijkse (gezins)leven liggen op steenworp afstand van de appartementen; denk hierbij aan basisscholen en sportclubs.

Indeling appartement

Het appartement bestaat uit 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers (type B6) en bevindt zich op de 8e etage, aan de zuidkant van de toren. Het appartement wordt opgeleverd met een keuken en badkamer. Daarnaast is er voor iedere woning een externe berging beschikbaar. 

Parkeren

Onder het gebouw is een parkeergarage waar auto's veilig en overdekt geparkeerd kunnen worden. Deze parkeerplaatsen horen niet bij de appartementen en zijn via een externe makelaar te huren.

Let op: de foto’s en plattegronden zijn een impressie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Bezichtiging