Uithoorn > Schans
< Terug naar zoekresultaten


Schans 208 Uithoorn

1423 CC

€ 1445 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-02-2020

Bezichtiging aanvragen

Het complex:


Wonen met vrij uitzicht over rivier de Amstel en op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Uithoorn en diverse voorzieningen. Het maisonette/appartement bestaat uit twee woonlagen voorzien van o.a. een ruime woonkamer met drie grote ramen, een open keuken, drie slaapkamers, badkamer met ligbad en douche toilet en een separaat toilet. Het complex is voorzien van een lift en er is een eigen (fietsen)berging op de begane grond. Tevens kunt u uw auto vrij parkeren.


Indeling:


Op de eerste woonlaag is gesitueerd de entree/hal met c.v.-kast, intercom, meterkast, ruime woonkamer met veel lichtinval voorzien van drie grote ramen aan de voorzijde met uitzicht op rivier de Amstel, semi-open keuken met de deur naar het balkon tevens bevind zich op de eerste woonlaag een riante slaapkamer met walk-in closet. Op de tweede woonlaag is de badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet , wastafel en wasmachine aansluiting, tevens zijn hier de overige twee ruime slaapkamers gesitueerd. De badkamer en keuken worden gerenoveerd. En verder heeft het een zonnig balkon dat is gelegen op het zuidoosten en het biedt u een fraai een vrij uitzicht over rivier de Amstel.


Inkomensnorm:


Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 42 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 75 procent meegerekend mag worden.


De getoonde afbeeldingen zijn ter impressie. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

 

Bezichtiging aanvragen