Soest > Veenbesstraat
< Terug naar zoekresultaten


Veenbesstraat 634 Soest

3765 BT

€ 1115 p.m. (excl.)

Beschikbaar per: 01-04-2020

Bezichtiging aanvragen

Per 1 april verhuurt MVGM Wonen het geheel gerenoveerde 4 kamer appartement gelegen aan de Veenbesstraat 634 te Soest. 

Omschrijving

In een groene rustige, maar ook levendige omgeving gelegen royaal 4-kamer appartement (100 m²) met ruim en zonnig balkon en berging in de onderbouw.  Vanuit het appartement kunt u genieten van een prachtig vrij uitzicht. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping van het complex. Het goed onderhouden complex beschikt over verschillende liftinstallaties. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling

Afgesloten centrale entree met brievenbussen en belborden. Toegang naar de lift en naar de bergingen. 

Vierde verdieping
Entree, ruime hal, intercom, vaste kast met CV installatie, vaste (provisie)kast, gerenoveerde toilet. Royale, lichte woonkamer, thans open verbinding met de zijkamer welke toegang geeft tot het heerlijke balkon, dichte gerenoveerde keuken met koel-vries combinatie,gaskookplaat, recirculatiekap, vaatwasser en combi-magnetron.
Twee slaapkamers en een zijkamer (ook te gebruiken als slaapkamer),  de badkamer met douche en toilet zijn tevens gerenoveerd.
In deze woning is tevens recent een nieuwe laminaatvloer geplaatst.


Afmetingen:
Woonkamer ca. 31 m2 
Balkon ca. 9 m2 
Keuken ca. 8 m2 
Slaapkamer ca. 13 m2 
Slaapkamer ca. 9 m2
Slaapkamer ca. 8 m2

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm. Voor meer informatie en vragen over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de beheerder.

Bezichtiging aanvragen